Anyone still here?

ghetto_d

Member
i'm still around. no plans of parting ways with the fazer. look for a thread regarding my (almost) complete build, as soon as i get some new photos this spring.
 

fisherman322

New Member
Looks like there`s more of us Ozzies left then anywhere else , I find the tech handy just to double check on what I am about to tackle:australia:
 

Klurejr

Active Member
I'm just curious as to whether or not anyone else has an issue with the "Thank For This Post", "Like This Post", or the "Dislike This Post" buttons not doing anything when clicked". It hasn't worked for me in some time and I'm wondering if it's just maybe my browser?? Oh, and hey Dustin! How's it going brother!
I did not notice until I saw your post and no, the button do not work for me either.
Google Chrome - most recent build.
 

Dicko

Active Member
If you hover over them, the script is missing, it just comes up with "javascript ://" and no script, if you hover over other things like links, the link appears.
 

Attachments

I'm just curious as to whether or not anyone else has an issue with the "Thank For This Post", "Like This Post", or the "Dislike This Post" buttons not doing anything when clicked". It hasn't worked for me in some time and I'm wondering if it's just maybe my browser?? Oh, and hey Dustin! How's it going brother!
I’ve had that issue for months now. WTF...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

ThomasL

New Member
I am still here, or technically back again. Forgot my password and finally figured out how to reset it.
 

lytehouse

Moderator
I'm just curious as to whether or not anyone else has an issue with the "Thank For This Post", "Like This Post", or the "Dislike This Post" buttons not doing anything when clicked". It hasn't worked for me in some time and I'm wondering if it's just maybe my browser?? Oh, and hey Dustin! How's it going brother!
I messaged Admin about this.....I'm pretty sure he looked into it so I'm unsure why it's still not working. :/

Oh, and "hi"! :)
 

FZ1riderNY

Moderator
I messaged Admin about this.....I'm pretty sure he looked into it so I'm unsure why it's still not working. :/

Oh, and "hi"! :)
No problem Brenda, thanks. Hope all is going well with you and the family. Weather should be great right about now. Hope your putting some miles on!
 

Methanol

New Member
New member

G'day

A new member and didn't find an intro page here.

Recently bought a 2009 FZ1S. Nice and tidy one owner, with 43K on the clock.

LXnduba.png
 

Methanol

New Member
G'day Blanchy and Dicko.
Thanks for the welcome.

Yeh, just down the road Blanchy near the shores of the other B.B. - Broken Bay.
Interestingly a great uncle of mine was Reg Blanch, the Station Master at Fassifern in the 1960s.

One of my good riding mates lives at Bonnels Bay.

I posted up my intro as FZ1S in OZ.
 

Blanchy

Active Member
G'day Blanchy and Dicko.
Thanks for the welcome.

Yeh, just down the road Blanchy near the shores of the other B.B. - Broken Bay.
Interestingly a great uncle of mine was Reg Blanch, the Station Master at Fassifern in the 1960s.

One of my good riding mates lives at Bonnels Bay.

I posted up my intro as FZ1S in OZ.
Mines shortened Blanchard. We'll have to hook up for a ride then. See you like two strokes too!
 
Top